ÍGY TUDUNK EGYÜTT DOLGOZNI

Készen állsz arra, hogy hatékonyabb folyamatokkal egy magasabb szintre helyezzük a vállalkozásod?

Webshop tulajdonosoknak és szolgáltatás alapú vállalkozóknak segítek saját, hatékonyabb marketing rendszerük kialakításában.

Ha hozzám hasonlóan Te is folyamatosan fejlődni vágyó, tudásra éhes vállalkozó vagy, akkor bizonyára gördülékenyen fogunk tudni együtt dolgozni. Az értékorientált, tudatos tartalomgyártás híve vagyok és az azt támogató, jól strukturált hirdetéseké. 

Ha lejjebb görgetsz, olyan szolgáltatásokat is találsz, ahol hosszú távon tudunk együtt dolgozni, ám ha úgy érzed, csak egy kis iránymutatásra van szükséged, akkor is találsz itt megoldást!

Facebook és Instagram hirdetéskezelés

Eleged van már abból, hogy csak égeted a pénzt, de nem jönnek a várt eredmények? Azt hallod a versenytársaidtól, ismerőseidtől, hogy megtöbbszörözte a bevételüket a legutóbbi kampányuk? Te viszont úgy érzed, neked ezek semmit sem használtak eddig?

Megnyugtatlak! Nem vagy egyedül ezzel az érzéssel! Sokan, akik maguktól próbálgatják a hirdetéskezelő felületét, túl bonyolultnak érzik a használatát. Egy idő után pedig úgy érzik, csak feleslegesen töltik vele az idejüket, mert nem tudják kiismerni eléggé.

Hidd el! A megfelelő beállításokkal Te is elérheted a célközönséged! Mi több, a jól felépített, strukturált kampányaid segítségével vásárlókat is konvertálhatsz belőlük! Ha jól sejtem, Neked is ez a végső célod!

Hirdetéskezelés Audit + Stratégia

Azoknak javaslom, akik korábban már hirdettek a Facebook hirdetéskezelőn keresztül, van már (némi) saját tapasztalatuk, de úgy érzik elakadtak a kampányok felépítésében és szükségük lenne egy jól átgondolt, személyre szabott stratégiára. 

Az 1:1-es körülbelül 2 órás konzultáció előtt külön dokumentumban elkészítem az Audit-ot, amiben szakértő szemmel nézem át a korábbi hirdetéseidet, illetve javaslatot adok. Valamint egy másik dokumentumban adom át magát a vállalkozásodra szabott kampánystratégiát. Ezeket természetesen átadom a közösen átbeszélt meeting után, hogy később is segítségedre lehessen!

Workshopok

Közel 4 évnyi tapasztalattal a hátam mögött, immáron egy nemzetközi Meta Blueprint minősítéssel a kezemben szeretném átadni neked tudásom legjavát élő, online workshopokon keresztül.

 

Elsősorban hirdetéskezelés témában futnak majd a workshopok, ám mindenképp kisebb, maximum 10 fős csoportokban. Különlegessége ezeknek az élő képzések, hogy a jelentkezők konkrét kérései, kérdései alapján állítom ezeket össze. Ha úgy érzed, ez a lehetőség neked is hasznos lenne, a gombra kattintva a túloldalon tudsz előregisztrálni.

ÍGY NÉZ KI A FOLYAMAT

1. Kapcsolatfelvétel

Kattints a számodra szimpatikus szolgáltatás gombjára, vedd fel velem bátran a kapcsolatot a form-on keresztül és legkésőbb 2 munkanapon belül jelentkezem a további teendőkkel, információkkal.

2. Kérdőív kitöltése

Minden esetben kiküldök Neked egy kérdőívet, ahol tüzetesebben megismerhetem a vállalkozásod, az aktuális elakadásaid és a prioritást élvező üzleti céljaidat!

3. Online találkozó

Egy online meeting alkalmával találkozunk legközelebb, ahol az audit, illetve az egyéni konzultáció esetében már meg is tartjuk a tanácsadást. A két hosszú távú szolgáltatás esetében pedig az elkészített stratégiát, esetleges módosításokat beszéljük át az indulás előtt.

ÜGYFELEIM MONDTÁK

DOLGOZZUNK EGYÜTT A VÁLLALKOZÁSODON

Ha kérdésed merül fel, írj bátran és egyeztessünk!