120+ Posztötlet

(5 vásárlói értékelés)

50CHF

 • 28 oldalas pdf dokumentum
 • 4 oldal összefoglaló elmélet
 • 6 oldal munkafüzet
 • több, mint 120 konkrét posztötlet
 • 6 különböző tematikára bontva (promó, storytelling, edukáció, inspiráló, stb)
 • alsó hangon legalább fél évre elegendő ötlet, hogy mindig legyen hova nyúlni
Kategória:

Leírás

Nem kell, hogy minden hónapban havidíjat fizess a tartalom ötletekért! Elég, ha erre az összegyűjtött ötlet-bázisra egyszer beruházol és használod akár a konkrét kampány időszakokban, akár az „üres járatok” alatt. Hiszen kategorizálva, strukturáltan összegyűjtve találod azokat a bevált tartalmakat, amelyektől végre valós eredményeid lehetnek!

Nemcsak számtalan inspiráló ötletet rejt, hanem strukturáltan összefoglalja, hogyan tudsz a legváltozatosabban kommunikálni úgy a célközönségeddel, hogy valóban eljusson hozzájuk az üzeneted és be is találjon!

Kreatív posztötleteket találsz az év minden időszakához, amiket különböző üzleti célokhoz tudsz társítani, legyen szó akár márkaismertség növelésről, a közösséged edukálásáról vagy épp inspirálásáról, vagy egy konkrét promóciós időszakról! 

Tudom, hogy sokszor épp ez okoz gondot: miről kéne beszélnem a kampányidőszakban, hogy abból ténylegesen vásárlás/megrendelés legyen?

Ez a segédlet többek között ebben is ad konkrét gyakorlati tippeket, hogyan ne érezd nyűgnek, ha épp kampányidőszak van és az aktuális céljaidhoz mérten sokoldalúan, nem utolsó sorban pedig hatásosan tudj szólni a célközönségedhez!

Mindezeken felül pedig egy lépésre lépésre útmutatót is tartalmaz ez a segédlet, illetve egy hasznos munkafüzetet is, amelyben hónapokra előre megtervezheted a jól felépített, egymásra épülő tartalmaidat!

Szuper kiegészítő lesz az online kommunikációd támogatásához!

120+ Posztötlet termékről 5 értékelés

 1. Mészáros Bianka

  Ajánlom mindenkinek, aki egy hasznos sorvezetőt keres a tartalomtervezéshez! Segítségével a tartalomtervezésre fordított idő lecsökken, és sokkal profibb, összeszedettebb posztokat gyárthatunk. Köszönöm Eszter!

 2. Sopronfalvi Ildikó

  Nagyon szuper volt a posztötlet a tartalomgyártáshoz. Előtte fogalmam sem volt arról, hogy edukálni vagy szórakoztatni is kell az embereket, rengeteg inspirációt adott és rengeteget fejlődtem, most már én is így tervezem a posztjaimat. Köszönöm, Eszter!

 3. Anna

  Nagyon hasznos, hogy mindig van mihez nyúlni, ha elakadok, hogy mit is posztoljak. Nekem már több, mint fél éve megvan és újra és újra előveszem és ötleteket keresek benne, amit a saját oldalamra át tudok szabni.

 4. Bea

  Mindig tudok miből ötletet meríteni. Sokszor a napi feladatok mellett nem tudtam mit posztoljak, ezért ez a kis gyűjtemény egy igazi mankó egy vállalkozónak. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 5. Adrienn

  Imádtam, hogy ez nem egy egyszerű ötletbörze, persze ebben is nagyon hasznos gyűjtemény, de nekem sokkal többet adott ennél. A legfontosabb számomra az anyag edukációs része volt, valamint, hogy segített letisztázni azokat a pilléreket, amelyekre szeretném felhúzni a tartalmaimat. Ehhez bármikor vissza tudok nyúlni újra, és már tudom, innen hogyan tovább. 🙂 Köszönöm!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük