A Meta hirdetéskezelés kurzus frissült 2023. júliusában!

A LEGÉRTHETŐBB, ÁTFOGÓ

Facebook és Instagram hirdetéskezelés online kurzus

amivel világossá válik a folyamat, hogyan konvertálhatsz az érdeklődőidből valódi vásárlókat

Tudom, hogy rengeteg megválaszolatlan kérdésed van a Facebook hirdetésekkel kapcsolatban és sokszor elbizonytalanodsz, mert nincs meg a kellő ismereted hozzá. És éppen ez tartott vissza attól, hogy pénzt áldozz erre a marketing eszközre, holott tisztában vagy azzal is, hogy ez ma már szinte kötelező elem, ha látható szeretnél maradni a piacon!

Ezzel az online kurzussal az a célom, hogy tájékozottabb lehess a témában, merj belevágni, tudatosan használni a kampány időszakaid alatt a fizetett hirdetéseket, hogy nagyobb eséllyel érd el a célközönséged és eljusson hozzájuk az üzeneted!

Minden olyan inputot összegyűjtöttem neked, amire szükséged lesz az eredményes hirdetésekhez! Sokkal jobban át fogod látni, hogyan tudsz vállalkozásodra szabott kampánystratégiát felépíteni, amivel nemcsak a bevételeidet növelheted dinamikusan, hanem otthonosabban mozoghatsz egy újabb részterületen, ahol olyan mini funneleket építhetsz, amik folyamatosan hozzák neked az új érdeklődőket!

NEKED SZÓL A KURZUS, HA

Webshop tulajdonos vagy

… és szeretnéd végre rendszerben látni a Facebook és Instagram hirdetéseket a komplett marketing eszköztáradban és tudatosan megtervezni az egész éves kampányaidat!

Szolgáltató vagy

…és célirányosan használnád a fizetett hirdetéseket szakmai státuszod és hitelességed növelése érdekében, ezzel is gyarapítva a komoly érdeklődők és így az ügyfeleid számát!

Marketinges vagy

…és szeretnéd bővíteni a szolgáltatásaid listáját, ezzel egy nagyobb potenciális érdeklődő bázist elérni, amivel nemcsak a bevételeidet, hanem a vállalkozásodat is növelheted!

MEGÉRKEZETT A

Facebook és Instagram hirdetéskezelés online kurzus Kovács Esztertől

Az alapoktól fogom a kezed és lépésről lépésre vezetlek a komplex stratégiák felépítéséig, hogy kirobbanj a konkurenseid mellől!

ÍGY ÉPÜL FEL A KURZUS

Less bele a konkrét tartalomjegyzékbe!

Az alapoktól indulva a komplex hirdetési stratégiák felépítéséig vezetlek és további hasznos Bónuszokkal segítem a későbbi, költséghatékony kampány terveid elkészülését, illetve hatékonyságának megalapozását!

✓ Üdv a kurzusban!

✓ Agenda – Miért így épül fel a menetrendünk?

✓ Mit tehetsz a hatékony hirdetésekért még az indulás előtt?

✓ Itt az összes olyan szükséges beállítást megnézzük pontról pontra, amire technikailag van szükséged a hirdetéseid hatékonyságához!

✓ Posztkiemelés vs. Hirdetésközpont vs.Hirdetéskezelő
✓ Így épülnek fel a kampányok

✓ Így használd a célközönségeket!
✓ Események, Egyéni konverziók – Mi a különbség?
✓ Események konfigurációja

✓ A termék- és szolgáltatás paletta felépítése
✓ Ismerd meg, hogy jutnak el hozzád a vásárlók!
✓ Építsük fel a kampánystratégiád!

✓ Ismerd meg a kampányok struktúráját!
✓ Tipikus hibák, amiket Te ne kövess el!
✓ Forgalomterelő kampány létrehozása a gyakorlatban lépésről lépésre
✓ Konverziós kampány létrehozása a gyakorlatban lépésről lépésre

✓ Így kezdj hozzá a hirdetési szöveg megírásához!
✓ Ezeket a kreatív formátumokat teszteld le!

✓ Ezek a legfontosabb mutatószámok kampánycélonként!

✓ Kiértékelés a gyakorlatban I. – webshop

✓ Kiértékelés a gyakorlatban II. – szolgáltató

✓ Kiértékelés a gyakorlatban III. – saját kampányom bemutatása

✓ Így tervezd meg a hirdetési keretedet!

✓ Minimum javasolt napi költségkeretek, kampánycélonként!

A csomagoktól függően 3 féle bónuszt, ha úgy tetszik segédletet is kaphatsz:

✓ Hirdetéskezelés Checklist

✓ Hirdetési szövegírás trükkök és sablonok

✓ Kampány Stratégia Tervező

CSAK KÉPZELD EL…

Milyen lenne a vállalkozásod, ha jobban értenél ehhez a témához?

Hadd meséljem el néhány pontban, mit adhat neked a kurzus és pontosan hova juttathat el téged és így a vállalkozásodat?

A kurzus előtt:

A kurzus után:

NÉHÁNY SZÓT A SZERZŐRŐL

Szia, Eszter vagyok, Meta Blueprint minősítésű hirdetési szakértő

2020 óta napi szinten kezelek hirdetési fiókokat, így jelentős rálátásom van a területre és lépést tartok az újításokkal! Legfrissebb tapasztalataimat gyűjtöttem össze ebben a kurzusban!

facebook hirdetés
5/5

„Esztertől kampányunk kiértékeléséhez kértünk segítséget – de sokkal többet kaptunk. Rendkívül strukturáltan vezetett végig minket a hirdetési fiókunk beállításán, majd pedig nagyon konkrét iránymutatást adott a következő hirdetéseink beállításaihoz is. […] Minden kérdésünkre érthető és azonnal alkalmazható választ kaptunk. Esztert mindenkinek jó szívvel ajánljuk, aki felkészült és empatikus szakemberrel beszélné meg a hirdetésekkel kapcsolatos kérdéseit (kezdőtől a haladó szintig).”

Istók Nikoletta – Transzformatív coach és önismereti tréner, Mindset

5/5

“Részt vettem Eszter Facebook kampányokról szóló előadásán, ami nagyon nagy élmény volt. Minden elhangzott információ jól felépített, lényegre törő volt és csak hasznos ismeretet tartalmazott. Két órán keresztül prezentált a kampányok alapvető rendszeréről, struktúrájáról, ami számomra nagyon nagy segítség volt. Szeretem átlátni azokat a dolgokat, amikkel foglalkozom és ehhez most nagyon sok lépéssel közelebb kerültem köszönöm!”


Bodó Veronika – Webshop tulajdonos

5/5

“Eszter segített számunkra jobban megismerni az online marketing, tartalom és kampánystratégia világát. Mindig felkészülve, segédanyagokkal, ötletekkel várt minket a meetingeken. Nagyon sok hasznos tudást és segítséget kaptunk tőle a közös munka során. Közvetlen, segítőkész és szuper kedves. Nélküle nem tartanánk ott, ahol az online marketing tartalmainkkal.

Csak ajánlani tudjuk!

Sikabonyi Kitti Klára – Webshop tulajdonos

Válassz csomagot és használd ki a bónuszok adta további segítséget!

MINDEN EXTRA TUDÁS KIVÁLTSÁG!

…amivel az álmaidat építheted és releváns érdeklődőkhöz juttathatod el azt a kincset, ami a Te birtokodban van!

Élj ezzel a lehetőséggel, ugord meg a messzebbnek tűnő lépcsőfokokat is és válassz a 3 csomagból!

GY.I.K.

Kérdésed merült fel?

Hadd válaszoljam már most meg, mielőtt feltennéd! 

Válaszd ki a számodra szimpatikus csomagot, majd a vásárláskor adj meg egy tetszőleges felhasználónevet és jelszót. Ezután automatikusan hozzáférsz a választott tanfolyamodhoz. Visszaigazoló emailt is fogsz kapni a sikeres megrendelésedről.

Teljes mértékben! Direkt úgy építettem fel a kurzust, hogy strukturáltan vezessen végig teljesen az alapoktól az egészen komplex stratégiákon át, a kampányok kiértékeléséig és a konkrét büdzsé elosztásig!

Azt javaslom, hogy így érdemes, mert úgy állítottam össze a menetrendet, hogy logikailag kövessék egymást a tananyagok és könnyebb legyen az érthetőség, de legfőképpen a gyakorlatba ültethetőség!

Az online kurzusban olyan mini funnelek és komplex stratégiák felépítésére is kitérek, amelyeket már inkább haladók, vagy annál magasabb szinten lévők szoktak alkalmazni. Illetve az egyes leckéknél a konkrét példákból, ötletekből, tapasztalatokból merítkezve rengeteg időt megspórolhatsz magadnak, hogy még komplexebb terveid legyenek a hirdetésekhez. Egyszóval igen: bátran állítom, hogy konkrét segítséget adhat neked is a kurzus!

Csomag választásodtól függően akár 3 Bónuszt is kaphatsz a tanfolyamhoz:

Bónusz 1: Hirdetéskezelés Checklist

Bónusz 2: Hirdetési szövegírás trükkök és sablonok

Bónusz 3: Kampány Stratégia Tervező

NEM TALÁLOD A KÉRDÉSED A LISTÁBAN?

Tedd fel nekem az eszter@bodiseszter.hu email címen!