1:1-es mentorprogramok neked

Dedikált nap(ok) a vállalkozásodnak, a konkrét projektjeid stratégiájához és eredményes megvalósításához

Webshop tulajdonosoknak és szolgáltatás alapú vállalkozóknak segítek saját, hatékonyabb marketing rendszerük kialakításában.

Ha hozzám hasonlóan Te is folyamatosan fejlődni vágyó, tudásra éhes vállalkozó vagy, akkor bizonyára gördülékenyen fogunk tudni együtt dolgozni. Az értékorientált, tudatos tartalomgyártás híve vagyok és az azt támogató, jól strukturált hirdetéseké. 

Ha lejjebb görgetsz, olyan szolgáltatásokat is találsz, ahol hosszú távon tudunk együtt dolgozni, ám ha úgy érzed, csak egy kis iránymutatásra van szükséged, akkor is találsz itt megoldást!

Egyéni, személyre szabott Mini Mentorprogram

3 alkalom, 3x2 óra a tartalom és a hirdetési stratégiád összeállításához egy konkrét projekted alapján, vállalkozásodra szabott tippekkel!

4. hajtás_Mini Mentorprogram

Kinek szól?
Olyan webshop tulajdonosoknak, vagy szolgáltatás alapú vállalkozóknak, akik egy fontos kampányra készülnek és szeretnék azt tudatosan felépíteni hatékony folyamatokkal.

Mit tartalmaz?
Szolgáltatás paletta megtervezése, annak finomítása, aktualizálása | Social audit készítése, javaslattétel és annak átbeszélése | Tartalom stratégia komplett felépítése az aktuális üzleti célból kiindulva, hogy a lehető legváltozatosabban és érdekesebben kommunikálhass a célközönségednek az elérhető szolgáltatásaidról / csomagajánlataidról | Hirdetési stratégia elkészítése a projektre vonatkozóan, konkrét ötletekkel, iránymutatással és büdzséfelosztással.

V.I.P. nap

1:1-es, dedikált program a vállalkozásodnak, ahol 1 nap alatt haladhatsz annyit, mint mások több hét, vagy akár több hónap alatt! Alap és prémium csomagból tudsz választani, ennek részleteiről érdeklődj emailben!

Kinek szól?
Olyan vállalkozóknak, akik nemcsak hatékonnyá szeretnék tenni a folyamataikat, adott projektre vonatkozó stratégiájukat, hanem egy gyorsítósáv segítségével jóval lendületesebbé is

Mit tartalmaz?
Szolgáltatás paletta megtervezése, annak finomítása, aktualizálása | Buyer Persona és szegmensek meghatározása | Vásárlói útvonal megtervezése | USP meghatározása | Komplex kommunikációs stratégia felépítése adott projektre vonatkozóan | Tartalomnaptár elkészítése különböző csatornákra | Hirdetési stratégia elkészítése a projektre vonatkozóan, konkrét ötletekkel, iránymutatással és büdzséfelosztással | A teljes folyamat alatt végigkísérlek a kampányidőszak elindításától a kiértékelésig

ÜGYFELEIM MONDTÁK

ÍGY NÉZ KI A FOLYAMAT

1. Kapcsolatfelvétel

Kattints a számodra szimpatikus szolgáltatás gombjára, vedd fel velem bátran a kapcsolatot a form-on keresztül és legkésőbb 2 munkanapon belül jelentkezem a további teendőkkel, információkkal.

2. Kérdőív kitöltése

Minden esetben kiküldök Neked egy kérdőívet, ahol tüzetesebben megismerhetem a vállalkozásod, az aktuális elakadásaid és a prioritást élvező üzleti céljaidat!

3. Online találkozó

Egy online meeting alkalmával találkozunk legközelebb, ahol az audit, illetve az egyéni konzultáció esetében már meg is tartjuk a tanácsadást. A két hosszú távú szolgáltatás esetében pedig az elkészített stratégiát, esetleges módosításokat beszéljük át az indulás előtt.